Vuxna

Vuxna

Zumba
En blandning av dans och fitness inspirerat av linska rytmer såsom salsa, merengue, reggaeton, cumbia och bollywood. Enkelt, effektivt och framför allt roligt! Ett perfekt pass för dig som gillar att röra sig till musik.

LGF Strong
Föreningens egna koncept och utgår från funktionell träning som innebär mångsidig och ändamålsenlig träning. Under passet tränar vi både styrka, uthållighet, kroppskontroll och balans. Eftersom du jobbar utgående från dina egna förutsättningar passar denna träning såväl nybörjare som träningsfreak. Varje pass har olika innehåll och leds av olika instruktörer. Utmana dej själv och kom med och svettas i ett glatt gäng :)!

Motionsgymnastik 
Riktar sig till damer i alla åldrar som tycker om att motionera till musik. Vanliga motionspass med enkla men effektfulla övningar varvas med käppgymnastik och mer dansanta pass. Dammotionen arrangeras i amarbete med KRS MI.

Utveckla dig som dansare

Soma move
En holistisk träningsform som involverar stora muskel- och bindvävskedjor. Rörelser utförs i ett flöde där kondition, styrka, spänst, balans, rörlighet och koordination kombineras. Soma betyder kropp på grekiska och move betyder rörelse på engelska. Kraft, Rytm, Grace och Stillhet är ledorden för Some Move. I Some Move utförs rörelserna enligt egen förutsättning och lämpar sig därmed för såväl nybörjare som träningsvana.
Ta med egen jumpamatta.