Vuxna

Vuxna

Zumba
En blandning av dans och fitness inspirerat av linska rytmer såsom salsa, merengue, reggaeton, cumbia och bollywood. Enkelt, effektivt och framför allt roligt! Ett perfekt pass för dig som gillar att röra sig till musik.

LGF Strong
Föreningens egna koncept och utgår från funktionell träning som innebär mångsidig och ändamålsenlig träning. Under passet tränar vi både styrka, uthållighet, kroppskontroll och balans. Eftersom du jobbar utgående från dina egna förutsättningar passar denna träning såväl nybörjare som träningsfreak. Varje pass har olika innehåll och leds av olika instruktörer. Utmana dej själv och kom med och svettas i ett glatt gäng.

Motionsgymnastik 
Riktar sig till damer i alla åldrar som tycker om att motionera till musik. Vanliga motionspass med enkla men effektfulla övningar varvas med käppgymnastik och mer dansanta pass. Dammotionen arrangeras i samarbete med KRS MI.

Utveckla dig som dansare
Vi bildar en dansgrupp där alla är välkomna oavsett nivå, där ambitionen är att ha kul och utvecklas som dansare. Med inspiration av olika dansstilar, såsom modern dans, showdans och jazzdans, skapar ledaren koreografier som gruppen tränar och  kan uppträda med på olika tillställningar (frivilligt). Vid dansen tränar vi balans, koordination, vighet, rörlighet och sceniskt utrryck. Varje lektion avslutas med ett kort styrkepass. Arrangeras i samarbete med KRS MI.

Träning och innebandy för karar
Riktar sig till alla hurtiga karlar som vill träna och spela innebandy tillsammans. Passar alla oavsett ålder och träningsbakgrund. Ta med egen innebandyklubba om du har.

Core Fusion // STRX
Udda veckor = CORE FUSION – Vi lägger laserfokus på främst de djupa coremusklerna för att stärka och balansera kroppen. Tempot är lugnt och koncentrerat, och vi blir smidiga och starka på djupet. Vi lyssnar på kroppen, känner in dagsformen och anpassar träningen efter den individuella dagsformen. Passet avslutas med stretching. Lämplig för alla.

STRX
Jämna veckor =  STRX – Vi stretchar oss jämna, mjuka och sköna under STRX-passet. Här kombinerar vi andningsfokus med mjuka stretchövningar som gör både kropp och sinne smidigt och avspänt. Timmen avslutas med en avslappningsövning för en känsla av total avkoppling ända in i själen. Lämplig för alla.

Soma move
En holistisk träningsform som involverar stora muskel- och bindvävskedjor. Rörelser utförs i ett flöde där kondition, styrka, spänst, balans, rörlighet och koordination kombineras. Soma betyder kropp på grekiska och move betyder rörelse på engelska. Kraft, Rytm, Grace och Stillhet är ledorden för Some Move. I Some Move utförs rörelserna enligt egen förutsättning och lämpar sig därmed för såväl nybörjare som träningsvana.
Ta med egen jumpamatta.